Making Off: «Criatures fantàstiques a Ànima (Canal 33)»

Ànima (Canal 33)

Making Off:
«Criatures fantàstiques a Ànima (Canal 33)»


          Ànima és un magazine d'actualitat cultural, dirigit presentat per Toni Puntí, realitzat per Josep Maria Serra i produït per Carles Blanco, que s'emet cada dilluns a les 23:00 hores pel Canal 33. A través d’entrevistes i reportatges, el programa proporciona una visió dels principals temes de l'activitat cultural de cada setmana. L'espai barreja tota mena de gèneres i disciplines: música, llibres, cinema, teatre, art, òpera, internet, dansa, còmic, gastronomia, moda, circ, cultura tradicional, arquitectura i disseny...

          Ànima també vol ser un aparador de tota la indústria cultural catalana i els seus protagonistes i, a la vegada, donar veu i visibilitat als talents emergents.

          Interessats en fer ressó de la publicació Criatures fantàstiques, recull de contes editat per l'Editorial Meteora i l'Associació de Relataires en Català, els responsables del programa van convidar la Sílvia Romero (presidenta de l'ARC) i alguns dels més joves autors que participen en aquest recopilatori de contes fantàstics, per gravar una entrevista i poder parlar de l'associació i del llibre.


Sílvia Romero durant la gravació

          L'Arnau Soler, acompanyat de la seva mare i també relataire, la Núria Gausachs, va explicar davant les càmeres el procés d'escriptura del seu conte: Et vols tapar, nen?





          El Marc Arencón i Llobet també va respondre les preguntes de l'entrevistador i va aprofitar per llegir una part del seu conte Si l'hagués cregut...



          La gravació, dirigida per l'equip de redacció del programa, encapçalat pel Jordi Sanromà, es va realitzar el dia 23 de maig a Vilafranca del Penedès, aprofitant el rodatge de les diverses activitats enmarcades dins de l'EVA, Festival En Veu Alta 2012. El reportatge s'emetrà dilluns 4 de juny de 2012, a les 23:00 hores, al programa Ànima de Canal 33.


L'equip de gravació, entrevistats i acompanyants


Un tastet del llibre?

«Et vols tapar, nen?» - Arnau Soler i Gausachs
«Si l'hagués cregut...» - Marc Arencón i Llobet

Del recull de contes:
Criatures fantàstiques (Diversos autors)
Criatures fantàstiques
Diversos autors
Editorial Meteora - Associació de Relataires en Català (ARC)